adesso Blog Header

adesso Blog

6
Methodology

Izgalmas napjait éli az SAP Business Technology Platform. Tekintve a 2023-as év legfontosabb SAP eseményeit, különösen a SAP TechEd 2023-at, olyan megoldásokat, újdonságokat láthattunk, melyek szorosan kapcsolódnak ezekhez a területekhez. Miért is olyan fontos ez?

Read more
Methodology

06.07.2023 By Lajos Máté Kiss

SAP Business ByDesign integráció - Második rész

Picture Lajos Máté Kiss

Ebben a második részben megmutatom, hogy az SAP Cloud Platform Integration Suite hogyan alkalmazható az SAP Business ByDesign rendszer kiegészítésére, segítségével hogyan integrálhatjuk meglévő vállalati környezetünkbe az SAP Business ByDesign rendszert.

Read more
Methodology

29.06.2023 By Lajos Máté Kiss

SAP Business ByDesign integráció - I. rész

Picture Lajos Máté Kiss

Az SAP Business ByDesign rendszer az SAP kis- és középvállalkozások számára fejlesztett, integrált, felhő alapú vállalatirányítási rendszere, mely alkalmas arra, hogy egy vállalat teljes üzleti tevékenységét működtesse.

Read more
Software Development

Blogomban egy rövid összefoglalót szeretnék nyújtani az alapvető különbségekről az S/4 Cloud (S4C) és On-Premise világ között ezúttal a nyomtatványokra vonatkozóan. Bízom benne, hogy az alábbi pontok bemutatása révén írásom kapaszkodóként is tud szolgálni a témában érdekelt olvasóknak.

Read more
Architecture

24.05.2022 By András Magyar

Core Data Services - folytatás...

Picture András Magyar

A CDS blog folytatásában gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a CDS View létrehozását, "Cast Operation", Numerikus és String funkciók használatát. Továbbá lesz szó az Annotációkról, mely segítségével létrehozunk egy OData Service-t.

Read more
Architecture

09.05.2022 By András Magyar

Core Data Services

Picture András Magyar

Az SAP HANA fejlődése után az SAP-én belüli technológia gyorsan változik, így változások történtek az SAP üzleti alkalmazások fejlesztési módjában is. Az SAP HANA alkalmazásfejlesztési előnyeinek kihasználása érdekében az SAP új adatmodellező infrastruktúrát vezetett be Core Data Services néven.

Read more

Save this page. Remove this page.